Reedycja solowej płyty Slasha

22 września 2010

28 września ukaże się reedycja płyty „Slash” byłego gitarzysty Guns’N’Roses Saul’a „Slasha” Hudson’a. Wydawnictwo będzie zawierało 3 krążki, w tym 52 minutowe DVD. Oto co znajdzie się na płytach:

CD 1:
01. Ghost (feat. Ian Astbury)
02. Crucify The Dead (feat. Ozzy Osbourne)
03. Beautiful Dangerous (feat. Fergie)
04. Back From Cali (feat. Myles Kennedy)
05. Promise (feat. Chris Cornell)
06. By The Sword (feat. Andrew Stockdale)
07. Gotten (feat. Adam Levine)
08. Doctor Alibi (feat. Lemmy Kilmister)
09. Watch This (feat. Dave Grohl & Duff McKagan)
10. I Hold On (feat. Kid Rock)
11. Nothing To Say (feat. M. Shadows)
12. Starlight (feat. Myles Kennedy)
13. Saint Is A Sinner Too (feat. Rocco DeLuca)
14. We’re All Gonna Die (feat. Iggy Pop)

CD 2:
01. Sahara (feat. Koshi Inaba)
02. Paradise City (feat. Fergie & Cypress Hill)
03. Mother Maria (feat. Beth Hart)
04. Baby Can’t Drive (feat. Alice Cooper & Nicole Scherzinger)
05. Sahara (feat. Koshi Inaba)
06. Beautiful Dangerous (feat. Fergie)
07. Demo #4
08. Demo #16
09. Back From Cali (feat. Myles Kennedy)
10. Fall To Pieces (feat. Myles Kennedy)
11. Sweet Child O’ Mine (feat. Myles Kennedy)
12. Watch This (feat. Myles Kennedy)
13. Nightrain (feat. Myles Kennedy)

01. Making Of The Album Documentary
02. Back From Cali (feat. Myles Kennedy)
03. By The Sword (feat. Andrew Stockdale)
04. By The Sword – Behind the Scenes
05. Starlight (feat. Myles Kennedy)
06. Mean Bone (feat. Myles Kennedy)
07. Track-By-Track Interview with Slash

Tagi: ,